Tuesday, April 17, 2007

een beetje donker



Het was al een beetje donker aan het worden bij ons bezoek met fototoestel aan de bollenvelden. Maar wij hadden ze in de stralende zonneschijn al eerder op de dag bewonderd.
Pak je kans. Ga toch snel kijken mensen. De pracht is bijna afgelopenen het is echt sprookjesachtig mooi!!!
Zaterdag is weer het bollencorso in de bollenstreek te bewonderen. Dit jaar waarschijnlijk zonder hyacinthen maar met tulpen. Het zal wat minder geurig zijn maar aan kleurenpracht zal het niet minder zijn. Het warme voorjaar doet alle te vroege bloeiers verdorren.
Vandaag was een heldere dag . Aan zee zag je zowel IJmuiden als Scheveningen duidelijk liggen.
Wij vragen ons af hoe onze boulevard en ons leven er uit gaan zien als met de strand en duinen verbreding zal zijn begonnen. Alles afgezet en toegang tot het strand verboden. Zoiets is moeilijk voor te stellen. Maar het zal een hele opgave zijn. Niet naar de zee te kunnen kijken.
Maar zover is het nog lang niet. Eerst nog genieten van een hele lange zonnige zomer di we beginnen met de moeder van alle evenementen: het Bloemencorso!
Wij zijn wat schoonheid betreft beslist de meest verwende regio van Nederland op dit moment. Wij genieten er in ieder geval voortdurend van.
Posted by Picasa