Monday, April 2, 2007

goudgeel



Ook de Dotter en de Forsythia staan alweer in volle pracht te bloeien. Ze zijn dit jaar wel een maand vroeger dan in 2006. lekker hoor zo'n vroege zomer. Zijn jouw planten ook zo vroeg dit jaar?
Posted by Picasa

gezellig huis


Wat je niet op een foto kunt zien zijn de eigenschappen van een huis. Ons huis is een gezellig huis.

Altijd licht en zonnig. Rustig en tevreden is het huis. Zeurt niet, klaagt niet, doet gewoon wat het hoort te doen. Lekker in het zonnetje staan.
Doet haar straatnaam ZONNEKANT daarom ook heel veel eer aan.
Een practisch huis ook. Met de berging aan de voorkant is het lekker makkelijk binnen komen. Schoenen in de hoek, tas erbij en door de met hoge ramen lichte hal naar de tuinkamer. Daar staat de butler al klaar om u uw lievelings cocktail te serveren. Zou leuk zijn. Dat is dan ook de kracht van het huis, het inspireert tot leuke gedachten.
Genieten van de carport. Nooit ijs krassen in de winter en ook in het drukste seizoen, nooit zoeken naar een parkeerplaats en hup, zo je boodschappen uit de auto de berging in . Één stapje maar, dus je spaart moeite en werk, dag in dag uit. Je leeft alleen hier door al jaren langer en GELUKKIGER!
Komt goed uit, kun je lekker lang relaxen in de tuin en het extra waarderen wat het goede leven je te bieden heeft.
Van je vrije vroege ochtend tot de late avond, als de zon in vlammend rood ten onder gaat, kun je van haar warmte en gloed genieten

Wat ik zelf het allerleukste aan het huis vind?
Het licht van de zee dat door elk venster binnevalt. Als je in de kamer in de spiegel kijkt kun je de koepel van de vuurtoren en 's avonds ook de lichtsignalen zien.
Vuurwerk zie het mooiste vanuit de tuin, hoef je de deut niet voor uit. Ruimte ongelooflijk veel ruimte is de illusie van het huis. Gewoon een leuk bijkomstigheidje.
Gezellig is het er ook. Buren die met elkaar een wijntje drinken of buren die hun eigen tuintje daarvoor meer waarderen, het huis lijkt het allemaal zeer te waarderen en wij ook! Kom gerust eens zelf kijken hoe leuk het er is!
Posted by Picasa

heerlijke luchten

vandaag 2 april is weer net zo'n mooie zonnige en warme dag als gisteren. Als je de tijd hebt moet je vandaag beslist een tochtje door de bollenstreek maken, overal velden vol bloeiende hyacinthe en het ruikt zo heerlijk en al die velden vol mooie kleuren....vlug komen kijken hoor vandaag, dat is pas verwennen.
Posted by Picasa

zonnige 1 april


deze twee schattige dieren zaten vanmorgen aan de ontbijttafel. Benieuwd of ze er morgen nog zitten, dat zou wel heel bijzonder zijn.
Welk naam zullen we ze geven? Heb je een leuk idee????????/
Posted by Picasa